Meer bubbels

Meer Bubbels importeert de lekkerste bubbels, rechtstreeks van de makers: kleine familiebedrijven die met veel passie champagne en sekt produceren. Die passie proef je terug in je glas, waarbij de wijn vaak ook nog eens op basis van meerdere druiven en jaargangen is gemaakt. Elke glas heeft dus zijn eigen karakter en verhaal.

We laten je de karakters van de geselecteerde wijnen graag proeven: twee traditions en een réserve champagne, de biologische premier cru en een rosé sekt. De verschillen proef je bij onze mini-proeverij. Natuurlijk krijg je ook het verhaal achter het glas te horen, kun je bij ons terecht voor bubbel-spijs advies en wellicht sabreer jij je eigen fles… Is je interesse in champagne en sekt gewekt? Dan kun je ons boeken voor een proeverij aan huis. En heb jij een lekkere bubbel ontdekt, bestel je die met korting in onze webshop!

Deze allemansvriend drink je als aperitief of tijdens een avond met vrienden. Een lekkere, fruitige champagne op basis van Pinot Meunier en Pinot Noir.

Hervé Mathelin Brut Première

Een mooie biologische champagne van Chardonnay en Pinot Noir uit de Premier Cru. Laag in dosage met smaken als rijpe appel, patisserie en citrus en een mooie complexiteit. Door Perswijn beoordeeld met 15 punten.

Yves Ruffin Brut Premier Cru

Deze toegankeljke tradition is fruitig, maar kent door malolactische gisting wel een leuke complexiteit. Gemaakt van de drie traditionele druiven.

Breton Fils Brut Tradition

Een verrassende sekt van de druiven Dornfelder en Rivaner. Begint wat droog maar in de mond komt de fruitigheid boven. Een leuke bubbel voor een warme dag of als vrolijk aperitief!

Dirk Kessler Riesling Trocken

Een fijne réserve op basis Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnay: warm en toegankelijk, met nootachtige aroma’s en een ronde afdronk. Erg leuk wanneer je nét even iets anders wilt serveren

Mondet Brut Réserve