Intense Wines

Intense Wines is een wijnhuis van biologische, duurzame en Fairtrade wijnen van over de hele wereld. Nu denkt u misschien biologisch, is dat niet een beetje geitenwollen sokken en vaak duur?  Als Intense Wines proberen wij u juist het tegendeel te bewijzen. Eerlijke wijnen zijn niet alleen heel hip maar ook zeer smaakvol en hoeven zeker niet duur te zijn. Tijdens Nacht van de Wijn laten zij jou graag de lekkerste wijnen proeven, gemaakt van de Sauvignon Blanc druif

Het is een heldere wijn met een licht gouden kleur. Deze gaat gepaard met hinten van rijp steenfruit, denk hierbij aan abrikoos en perzik. Dit wordt aangevuld door de frisse tonen van limoen.

Generation Chenin/sauvignon blanc

De biologische Verdejo en Sauvignon Blanc druiven zijn voornamelijk afkomstig van jonge wijnstokken en dit geeft de wijn een mooie lichtgouden kleur. De geur heeft een heerlijke frisheid met tonen van tropisch fruit, die ook in de smaak duidelijk te herkennen zijn. De afdronk is rond, frisdroog en goed uitgebalanceerd. 

fair wine company
sauvignon blanc & verdejo

Deze witte wijn is heerlijk fris en fruitig. Je ontdekt tropische tonen van de guavebes en citrusvruchten. Een instant zomergevoel is het resultaat! 

Leeuwenburg Sauvignon blanc

Briljante geelgroene kleur met intense citrusaroma's en delicate groene appelgeur. In de mond vertoont de wijn bloemen- en citroenaroma's. Fris en verfrissend. Ideaal als aperitief.

Tierra del Fuego sauvignon blanc

De geur is fruitig met tonen van rijpe vruchten zoals ananas en perzik en wat bloesem. De smaak is fris en rond met een fruitige afdronk. De wijn kan gedronken worden als aperitief op zichzelf, maar combineert ook goed met soep, vis en zeevruchten.

Fish or Meat Sauvignon blanc